ميشائيل پطروس

ميشائيل پطروس

به نام خدا

اتو بيو گرافي : ميشائيل پطروس

به تاريخ 25 آبان سال 1355 هجري شمسي مصادف با 16 نوامبر 1976 ميلادي در خانواده اي آشوري و مسيحي بدنيا آمدم، خانواده اي بسيار پايبند به اصول ملي و مذهبي. پدرم يوخنه پطروس دكتراي رشته شيمي معدني از دانشگاه كيل آلمان، استاد دانشگاه، مدرس عالي و متولد روستاي موشي آباد اروميه و مادرم نينوي بيجان نژاد، دانش آموخته عالي زبانهاي خارجه و همينطور حسابداري از دانشگاههاي تهران و بيروت از اهالي روستاي آده اروميه هستند.

ميشائيل فرزند دوم اين خانواده 5 نفري است، برادر بزرگترم انليل در آمريكا و برادر كوچكتر شارئيل در هلند مشغول تحصيل و زندگي هستند.

وجود سه پسر در يك خانواده به خودي خود رقابت خاصي بوجود مي آورد و در خانه ما اين رقابت از همان ابتدا فوتبالي بود. براي اينكه سرو صدا كمتر شود و به وسايل خانه آسيب كمتري برسد حتي با جوراب توپ فوتبال تهيه ميكرديم و مسابقه ميداديم. البته مادر و پدر هميشه و از راه دور ما را زير نظر داشتند، ورزش تا زمانيكه آسيبي به درس و زندگيمان نمي زد نه تنها ايراي نداشت بلكه از طرف ايشان بسيار حمايت ميشد.

13 ساله بودم كه به همراه برادر بزرگترم پايمان به باشگاه فوتبال باز شد، ابتدا به عنوان مهاجم در تيم نوجوانان بانك ملت براي يك فصل بازي كردم و فصل بعد به عنوان مدافع به تيم بانك سپه ملحق شدم. در سن 16 سالگي در دبيرستان محل تحصيل دروازه باني كردم و به تيم منطقه و بعد استاني دعوت شدم و بلافاصله در رده جوانان و اميد باشگاه آرارات بازي كردم. پس از اخذ ديپلم و با حمايت والدينم دركنكور دانشگاه شركت كردم و با رتبه اي عالي در سال 1373 در رشته مهندسي برق، گرايش الكترونيك در دانشگاه صنعتي شريف پذيرفته شدم. ورود به دانشگاه فرصتهاي جديدي را در اختيار من گذاشت و با مربيان ملي آشنا شدم، مربيان من تا قبل از اين مرحوم رابي باباجان تمرز (اسطوره ورزش آشوريها)، مرحوم رابي پولوس بت مامو (استاد مسلم ورزش آشوريها)، رابي ادموند يونانپور و آقاي وازگن صفريان بودند اما به محض ورود به دانشگاه و دعوت به تيم منتخب دانشگاه زير نظر استاد رضا وطنخواه مربي اسبق تيمهاي ملي و منوچهر نظري، داور بين المللي ايران و آورنده فوتسال به ايران به تمرين و مسابقه مشغول شدم. همزمان تيم عقاب آشور تهران راه اندازي شد و به مدت 2 سال در خدمت اين تيم و آقاي يونانپور بودم.

به همراه تيم منتخب دانشگاه صنعتي شريف در المپياد دانشجويان شركت كرديم و از آنجا به تيم ملي فوتبال دانشجويان دعوت شديم كه متاسفانه در اردوي آخر پيش از اعزام از تيم خط خوردم.

سال 1376 بود كه به همت استاد منوچهر نظري مسابقات فوتسال دانشگاهي راه اندازي شد و من به همراه تيم دانشگاه قهرمان تهران و ايران شديم و در هميت اثنا توسط جناب آقاي حسين شمس به تيم ملي فوتسال ايران دعوت شدم. (شايد جالب باشد بدانيد كه در اين اردو با سيد مهدي رحمتي، دروازبان اسبق تيم ملي و كنوني استقلال هم اتاق بودم)

 

همزمان تيم ملي فوتسال دانشجويان تشكيل شد و بالاجبار به اردوهاي اين تيم پيوستم و پس از 4-5 ماه تمرين و اردو به مسابقات جهاني دانشجويان در فنلاند اعزام شديم. عضويت در تيمهاي فوتسال و فوتبال دانشگاه و ملي دانشجويان چند سالي ادامه داشت تا اينكه به سفارش آقاي وطنخواه به صورت اختصاصي با آقاي اكبر مالكي مربي وقت دروازبانان تيم ملي فوتبال تمرين تخصصي دروازباني كردم و پس از چندي در حالي كه كاملا آماده بودم به عنوان گلر سوم با تيم استقلال به مربيگري مرحوم پورحيدري قرارداد عقد نمايم، بنا به صلاحديد ايشان و اينكه آقاي مالكي در رشته فوتبال (بر خلاف فوتسال) آينده درخشاني برايم متصور نبود به سمت فوتسال و تيم معتبر، ليگ برتري و دوستداشتني پورياي ولي شهرري به مربيگري استاد ناصر صالح، راهي شدم و به مدت 2 سال تا 1379 در اين تيم عضو شدم. سپس اين تيم به باشگاه پاس واگذار شد. مربي تيم سرهنگ آخوندي نظر مساعدي نسبت به من داشتند و من به عضويت باشگاه پاس درآمدم. از سال 80 الي 82 به مدت  فصل در عضويت اين باشگاه بودم و با آقايان حسين شمس و سعيد تهمتن كار كردم و به مقام قهرماني و نايب قهرماني ليگ برتر دست يافتيم.

 

 

سال 83 به صورت قرضي به تيم بسيج شهرري منتقل شدم و يك فصل زير نظر آقاي جعفر سعيدي در اين تيم بازي كردم. در بازگشت امتياز تيم پاس به دانشگاه آزاد انتقال يافت و من هم به اين تيم پيوستم و 2 فصل ديگر را با اين تيم گذراندم.

در سال 1385 از تيم استقلال پيشنهاد داشتم و حتي با وجود شركت در تمرينات و حضور در اردوهاي داخلي و خارجي، در روزهاي پاياني فصل نقل و انتقالات بازيكنان، اين تيم منحل شد و شرايط عقد قرارداد بوجود نيامد به ناچار به ليگ دسته اول رفتم و در 2 نيم فصل براي هلال احمر قم و شهرداري ساوه و سپس سيم و كابل سهند بازي كردم و عملكرد بسيار مثبتي داشتم. كسب تجربه در مسابقات مختلف و متعدد باعث شد به تيم فوتسال پرسپوليس دعوت شوم و 2 سال عضو آن بودم و به همراه اين تيم با مربيگري مرحوم بابك معصومي (كاپيتان فقيد تيم ملي) به ليگ برتر صعود كرديم. اما مجددا مشكلاتي بوجود آمد و مديريت وقت اين باشگاه شرايط ادامه حضور در اين تيم را بر من سخت كرد. لذا مجددا به ليگ يك رفته با تيم شهرآفتاب عقد قرارداد كردم سال 89 يك فصل براي اين باشگاه بازي كردم و سپس امتياز باشگاه به استيل آذين واگذار شد سال 90 هم در اختيار اين باشگاه بودم و حتي تا مرحله پلي آف ليگ برتر صعود كرديم كه متاسفانه با قانون گل زده در خانه حريف به ليگ برتر صعود نكرديم.

 سال 91 مجددا امتياز باشگاه واگذار شد و نام تاسيسات دريايي شركت نفت را به خود گرفت. در ابتدا تيم با مربيگري محسن خبيري راه اندازي شد و سپس در ميانه راه آقاي حسين شمس به عنوان مربي تيم معرفي شدند. خوشبختانه در يك فصل رويايي با درخشش بازيكنان منجمله بنده به عنوان گلر شماره يك تيم و حمايت كادر فني و مديريتي تيم به ليگ برتر راه يافتيم.

 سال 92 بسيار بد شروع شد، عليرغم انتخاب علي صانعي به عنوان مربي و آغاز تمرينات، مديريت باشگاه اعلام كرد قصد تيمداري ندارند. مدتي تمرينات تعطيل شد و حتي مقدمات انتقال تيم به مشهد فراهم شد اما بنده به همراه چند نفر از بزرگترهاي تيم با چهره هاي ورزشي و حتي سياسي زيادي از جمله آقاي بيت كليا نماينده محترم آشوريها جهت جلوگيري از اين انتقال ملاقات كرديم و در نهايت مديريت باشگاه متقاعد شد تا تيمداري نمايد اما فرصتي چنداني به آغاز ليگ نمانده بود و متاسفانه تيمي مقتدري راهي مسابقات نشد. البته تيم با هدايت آقاي صانعي در نيمه بالايي جدول جاي گرفتيم.

متاسفانه در ميانه فصل و در مسابقه با دبيري تبريز به شدت از ناحيه مينيسك پاي چپ مصدوم شدم و به مدت 3 ماه درگير مصدوميت و مداوا بودم و در همين زمان به پيشنهاد آقاي صانعي در كلاس مربيگري سطح 1 آسيا شركت كردم و توسط استاد عارفيان مدرس كلاس به عنوان شاگرد ممتاز معرفي شدم و تا انتهاي فصل به عنوان آناليزور به تيم كمك كردم.

پس از بهبود كامل و تمرينات بدنسازي سنگين، توسط آقاي وحيد شمسايي مربي جديد باشگاه مجددا به تيم بازگشتم و 2-3 ماهي با تيم بودم اما شرايط خاص تيم باعث شد كه تصميم بگيرم فعاليتم را به عنوان بازيكن خاتمه دهم و كفشها را آويزان كنم و بلافاصله از طرف آقاي صانعي جهت همكاري در تيم دانشگاه آزاد اسلامي در ليگ يك ايران دعوت به همكاري شدم و به عنوان كمك مربي در سال 1394 مشغول بكار شدم.

در نيمه فصل مجددا آقاي حسين شمس هدايت تيم را به عهده گرفتند و با حمايت ايشان نقش بيشتري در تيم برعهده گرفتم و در همين سال در كلاس سطح 2 فوتسال آسيا زير نظر استاد ناصر صالح شركت نموده و مجددا به عنوان شاگرد ممتاز براي شركت در كلاسهاي مربيگري بالاترين سطح فوتسال آسيا معرفي شدم.

به همراه آقاي شمس و تيم فوتسال دانشگاه آزاد، در سال بعد در ليگ برتر حاضر شديم و افتخار مربيگري در ليگ برتر فوتسال ايران را داشتم.

در آذر ماه سال 1395 اولين كلاس سطح 3 مربيگري آسيا (بالاترين مدرك مربيگري فوتسال آسيا)

در تهران زير نظر مدرسيني از كشورهاي هلند، برزيل و اسپانيا تنها با 20 مربي برتر از جمله بهترينهاي ايران (حسين شمس، ناصر صالح، علي صانعي، ناظم الشريعه مربي كنوني تيم ملي، سيد مهدي ابطحي، شمسايي و حيدريان ... و مربي تيم ملي عراق و قطر) برگزار شد و افتخار حضور در اين كلاس را داشتم.

 به كمك خداي مهربان در اين كلاس به عنوان شاگرد نخبه معرفي شدم و از طرف AFC  (كنفدراسيون فوتبال آسيا) جهت همكاري به عنوان مدرس عاليرتبه مربيگري به مقر اين كنفدراسيون در مالزي دعوت شدم و در دوره اي 10 روزه در سال جاري (1396) شركت نموده  و به عنوان مدرس فوتسال آسيا با AFC  و فدراسيون فوتبال ايران همكاري مينمايم.

در سال 1395 دو كلاس مربيگري را در تهران به عنوان دستيار آقايان ناظم الشريعه و فراشي برگزار كرديم و مطابق تقويم كنفدراسيون فوتبال آسيا، در سال 96 سه كلاس داخلي در تهران، ساري و اصفهان و سه كلاس خارجي در كشورهاي ازبكستان، تايلند و ژاپن به عنوان مدرس برگزار خواهم كرد.

در انتها مروري دارم بر كليه افتخاراتي كه در طي زندگي ورزشي كسب نموده ام:

  • كسب عنوان قهرماني و نايب قهرماني در ليگ برتر فوتسال ايران با باشگاه پاس (81-82)
  • صعود به ليگ برتر فوتسال به همراه تيمهاي پرسپوليس و تاسيسات دريايي 88 و 91
  • دعوت مكرر به اردوهاي تيم ملي از طرف آقايان شمس، خسوس كاندلاس و جوراندينو و انجام بازيهاي ملي با ازبكستان، عراق، اندونزي و ...
  • حضور در تيم ملي هنرمندان از سال 95 تا كنون و كسب مقام سوم در جام جهاني هنرمندان به سال 1395 در همدان

 

  • حضور در تيم فارغ التحصيلان دانشگاه صنعتي شريف و همبازي شدن با علي دايي و عادل فردوسي پور

 

 

  • شركت در مسابقات جام تموز از سال 1378 تا 1395 و كسب عناوين متعدد
  • حضور در جام ستاره ها از سال 1388 تا كنون، مسابقاتي با حضور چهره هاي معتبر ورزشي و هنري و كسب سه عنوان قهرماني و يك نايب قهرماني
  • گذراندن كليه كلاسهاي مربيگري فوتسال آسيا بعنوان شاگرد ممتاز (سطح 1،2،3)
  • مربي دروازبانان تيم ملي فوتسال دانش آموزي ايران و شركت در مسابقات جهاني دانش آموزان سارديني ايتاليا 2014 و كسب مقام نايب قهرماني

  • همكاري با كنفدراسيون فوتبال آسيا به عنوان مدرس برتر قاره آسيا،( 27 نفر در كل قاره) از سال 1395 تا كنون
  • انتخاب به عنوان استعداد ياب فوتسال استان تهران و همكاري با مربيان ملي از سال 1395 تا كنون

  • انتخاب به عنوان مربي دروازبانان تيم ملي زير 17 سال ايران 1396
  • آماده سازي جهت راه اندازي آكادمي عالي دروازباني فوتسال در تهران با همكاري باشگاه پاس تهران
  • عقد قراردادمربيگري تيم فوتسال بانك سامان از سال 1389 تا كنون

 

   ارادتمند شما

ميشائيل پطروس

    خرداد 96